Zevenaar. Het bruisende hart van De Liemers

De Kroon ligt in het pittoreske Zevenaar, het bruisende hart van de Liemers. Een heerlijke stad met een dorps karakter, waar het meer dan prettig wonen is. Het gezellige en historische centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en een levendige binnenstad. En in een oogwenk bent u in het prachtige buitengebied.

Volop voorzieningen

Zevenaar is een fijne en compacte stad. Het gezellige en historische centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en u vindt er tal van aanvullende voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur, uitgaan, zorg en een bruisend verenigingsleven. Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum en de markt met zijn gezellige restaurants, terrassen en bioscoop. In Zevenaar is alles vlakbij en goed te bereiken te voet of op de fiets.

Goed bereikbaar

Zevenaar is centraal gelegen in de Liemers en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. NS Station Zevenaar ligt vlakbij en op termijn zal een tweede station gebouwd worden in Groot-Holthuizen. Met de snelweg A12 en de A18 binnen bereik, bent u snel in Arnhem, Doetinchem, Utrecht of Duitsland. Maar waarom zou u? Zevenaar heeft alles!

De Liemers

 

Zevenaar is ‘de hoofdstad’ van de Liemers. Een afwisselende streek met rivieren, bossen, grazige weiden en bochtige dijken. Hier stromen de Rijn en de (Oude) IJssel en woont u vlak bij de Veluwe en het Montferland. Dorpen en steden als Bergh, Didam en Doesburg ademen de sfeer van lang vervlogen tijden en voor watersporters is er volop vertier op de Rhederlaag en in de havens van Lathum en Groesbeek.


 

Is de kroon iets voor u?

 

Inschrijven als reservekandidaat

Ziet u zichzelf hier al wonen? Op dinsdag 21 september is de verkoop van De Kroon gestart. Inschrijven voor uw favoriete appartement kon tot maandag 4 oktober 12.00 uur via uw persoonlijke account. De eerste inschrijvingsronde is inmiddels gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. 

Inloggen

Wonen in de Kroon