28 royale en lichte appartementen


De Kroon verrijst op de hoek van de Koningslinde en het Noordeinde in Zevenaar. Het markante gebouw telt 10 woonlagen en 28 royale driekamerappartementen.

KENMERKEN VAN HET PROJECT

Architect
Weusten Liedenbaum Architecten

Omvang
24 driekamerappartementen + 4 penthouses

Extra bij elk appartement
Fraai balkon, berging en parkeerplaats

Start verkoop
21 september 2021 om 12.00 uur
Inschrijven kan alleen nog als reservekandidaat

Start bouw
Verwacht Q1 2022

Het gebouw

De Kroon oogt slank en rank, maar is tegelijkertijd imposant en beeldbepalend. In het ontwerp is veel aandacht voor details, zoals opvallend gemêleerd siermetselwerk, mooie overstekken bij de balkons en een fraaie ronding die het gebouw een speels en eigentijds uiterlijk geeft. De entree van het gebouw is dubbelhoog en heeft een uitnodigende, sculpturale vormgeving. Op de bovenste twee verdiepingen zijn de penthouses gesitueerd die zorgen voor een mooie kroon op het gebouw.

De appartementen

De Kroon telt 28 appartementen waarvan vier penthouses op de bovenste twee verdiepingen. Het zijn driekamerappartementen met veel glas, een fijne buitenruimte en een geweldig uitzicht. Zeker als u kiest voor een van de penthouses of een appartement op de hogere verdiepingen. Hier kijkt u kilometers ver weg over het prachtige landschap van de Liemers. De appartementen zijn modern ingedeeld, royaal, duurzaam en comfortabel.

GROEN

De plek waar De Kroon komt, heeft in de huidige vorm een groen karakter met een gazon, een wadi en enkele bomen.
Uitgangspunt is om dat groene karakter zoveel mogelijk te bewaren. Slechts een deel van de bebouwingsvlek wordt benut voor de nieuwbouw. Het nieuwe apparementengebouw is binnen de bestaande rooilijnen ontworpen en volwassen bomen langs het Noordeinde blijven gehandhaafd.

Parkeren

Parkeren doet u naast het gebouw. Door de aanplant van nieuwe bomen en door lichte glooiingen in het terrein, worden de auto's zo veel mogelijk aan het zicht onttrokken. Door het gazon door middel van taluds tegen het gebouw aan te sluiten, lijkt het gebouw op een terp te staan en blijft het groen, parkachtige karakter van de plek bewaard.

Is de kroon iets voor u?

 

Inschrijven als reservekandidaat

Ziet u zichzelf hier al wonen? Op dinsdag 21 september is de verkoop van De Kroon gestart. Inschrijven voor uw favoriete appartement kon tot maandag 4 oktober 12.00 uur via uw persoonlijke account. De eerste inschrijvingsronde is inmiddels gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. 

Inloggen

Wonen in de Kroon